Praktiske oplysninger

Ankomst/opstilling

Campingpladsen åbner for opstilling onsdag d. 10. juli kl. 17-20 og igen fra torsdag d. 11. juli kl. 14 og resten af bibelcampingen. Kontakt lejrchef Thomas Pedersen for spørgsmål vedrørende opstilling. tlf. 28142231. Der kan ikke reserveres pladser på forhånd.

Pre-camp på BC24. Som noget nyt kan man komme og campere allerede i dagene fra tirsdag den 9. juli til torsdag den 11. juli – hvis man vil give en hånd med i den sidste opstilling og klargøring. Pre-camp er gratis og åbner tirsdag den 9. juli kl. 13.00. Tilmeld dig pre-camp via online-tilmeldingen, og anfør hvornår du regner med at komme til pre-camp. Du kan også skrive en mail til elm@elm.dk og tilmelde dig pre-camp. Husk at anføre, hvornår du/i ankommer.

Ønsker du at bo på værelse inde på Bækkely kan du kontakte ELM-sekretariatet, Helene Koefoed-Jespersen, tlf 56959680/e-mail: helene@elm.dk for bestilling af værelse/seng på værelse; alternativt kan du bestille det via online tilmeldingssiden: Tilmeld her.

OBS: Der er fælles brunch og efterfølgende oprydning og rengøring lørdag d. 20. juli.

Forplejning

Gæster på Bibelcamping står selv for maden, som kan købes i nærliggende supermarkeder (dagli’-Brugsen i Snogebæk og fødevarebutikker i Nexø), og maden kan tilberedes i lejrens faciliteter/campingkøkkenet.
Der vil nogle dage være mulighed for at tilmelde sig fællesspisning. Info følger på Bibelcamping.

Priser og betaling

De aktuelle priser:
– Værelsesleje: kr. 125,00 pr. nat
– Seng på værelse: kr. 60,00 pr. nat
– Overnatning pr. person pr. nat (4-25 år): kr. 60,00
– Overnatning pr. person pr. nat (26- år): kr. 120,00

Det er muligt at betale direkte via tilmeldingsmodulet.
Det er også muligt at betale via bankoverførsel til konto 4720 – 4720934477,
via MobilePay på nr. 428074,
eller med Dankort/MobilePay på Bibelcampingen.
Ved indbetaling på MobilePay angives fuldt navn og formål (Bibelcamping).

OBS: Det er gratis at deltage i arrangementer (uden overnatning), og kaffen er gratis. Tilmelding ikke nødvendig til arrangementerne.

Der vil være bogsalg under Bibelcamping.

Kiosken (for børnene) holder åbent et par gange om dagen.