Om ELM

Evangelisk Luthersk Mission (ELM) er en uafhængig missionsforening, der bygger sit arbejde på folkekirkens lutherske bekendelse. Aktiviteterne foregår i lokale fællesskaber i Danmark og gennem udsendte i andre lande. I ELM ønsker vi, at se at mennesker blive gjort fri i troen på Jesus, og at have mod til at være i aktiv mission både i Danmark og i udlandet. Vi lægger vægt på, at alle uanset baggrund kan være med i et fællesskab, hvor de føler sig hjemme og kan møde budskabet om Jesus. Se mere under ”Fællesskaber”.

Nogle af de aktiviteter, vi tilbyder, er bl.a. caféarrangementer for ældre, børneklubber og lejre for børn, stævner og lejre med tilbud til alle aldersgrupper, f.eks. den årlige bibelcamping. Derudover er der kurser og inspiration for ledere på lokalt og nationalt plan.

ELM er også engageret i international mission med særlig fokus på menighedsarbejde i det nordlige Peru. Engagementet består bl.a. i udsendelse af volontører og missionærer. Se mere under Mission.

Derudover udgiver ELM et nyhedsbrev, så man har mulighed for at læse om foreningens forskellige aktiviteter i både ind- og udland. Se mere og tilmeld dig nyhedsbrevet under ”Nyhedsbrev”.