ELMs Landsstævne 2025

Velkommen til Landsstævne i ELM – fra 30. maj til 1. juni 2025 – på Hedemølle Efterskole

Evangelisk Luthersk Missionsforening inviterer igen alle til landsstævne i ELM. Denne gang på Hedemølle Efterskole, Bjerringbro – i Kristi himmelfartsferien 2025 – fra fredag den 30. maj til søndag den 1. juni 2025.

Det er første gang, at vi skal samles til landsstævne på Hedemølle Efterskole, og vi glæder os til at sætte hinanden stævne i de skønne omgivelser og gode faciliteter, som skolen har.

Vi har lagt et godt program for dagene, og landsstævnet er stedet, hvor du møder gamle venner og bekendtskaber, og hvor der er god mulighed for at møde nye mennesker; og opleve det givende i at være afsted sammen med andre fra de lokale fællesskaber i ELM.

Vi håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen; at vi kan blive et landsstævne fyldt med glade deltagere i alle aldre. Der er et godt program for både børn, juniorer, teenagere/unge og voksne. Programmet giver mulighed for, at der er masser af mulighed for at ’blive fyldt på’ af god undervisning, bibeltimer og prædikener – samtidig med, at der er god plads og luft til de gode samtaler, sport – og en middagslur for dem, som gerne vil have det!

Temaet for Landsstævnet 2025 er: ’Tjenestens mange farver’

Vi åbner for tilmelding her på siden omkring 1. oktober 2024!

Du kan se en forløber for programmet for Landsstævnet 2025 herunder.

Med venlig hilsen

Landsstævneudvalget 2025