Nye titler i ledelsen

Landsleder, Frederik Berggren Smidt har, som tidligere meldt ud, været sygemeldt i en periode i foråret. Frederik er godt på vej tilbage i arbejdet, men det har givet anledning til at vi, Styrelsen, Frederik og Helene, har set på opgaverne og fordelingen af dem. Er der noget, som vi kan gøre smartere og som sikrer, at vi vælger at få løst de rette opgaver?

Det betyder en række ændringer i det daglige:

  1. Frederik får fremadrettet titel af Landsleder og Familiekonsulent, mens Helene vil være Souschef og Missionskonsulent.
  2. I praksis betyder det, at de organisatoriske opgaver, f.eks. ansvaret for styrelsens møder, ledelse af sekretariatet med regnskab, gaveindsamling og huset i Tværstræde fremover ligger hos Helene i samarbejde med vores økonomi- og informationsmedarbejder, Hanne Cramer, mens Frederik fortsat har det strategiske og åndelige lederskab og overtager familie-området.

For ELM’erne forventer vi ikke nogen ændringer i dagligdagen, men vi håber, at de nye justeringer i arbejdsopgaverne, betyder at Frederik og Helenes kompetencer kommer bedst muligt i spil, samtidig med at arbejdsglæden bevares. Men også at der bliver plads til at nå rundt til de opgaver, som er vigtige for os som forening.

Landsstyrelsen