Hjælp og inspiration til forkyndere

Prædiken og undervisning er en meget vigtig del af ELMs arbejde og virksomhed. Det er ELMs vigtigste DNA at prædike og udlægge Guds ord i vores kredse og fællesskaber.

Som prædikant står man i hverdagen ofte lidt alene med sin forberedelse og det at være prædikant. Derfor er det vigtigt at mødes med andre prædikanter, der står i samme situation, så man kan opmuntre og støtte hinanden. Prædikanter har brug for inspiration og for at kunne drøfte prædikenopgaven og prædikantens glæder og sorger med hinanden.

Der bliver rig mulighed for inspiration, drøftelser og et godt samvær med hinanden på årets Prædikantkursus, der afholdes på DBI i København d. 27. – 28 april 2024. Tilmelding er åbent nu, og programmet kan ses via dette link: Program for Prædikantkursus.