ELM’s arbejde drives på grundlag af frivillige gaver

Ønsker du at støtte ELM eller at få mere at vide om dette, så klik på et af nedenstående links eller benyt ELM’s kontonummer.

Kontonummer
Danske Bank: Reg. nr. 4720 Konto 4720934477.
MobilePay
428074

Få skattefradrag

Alle gaver givet til ELM giver skattefradrag op til 17.200 kr (2022 – samlet gavebeløb til godgørende arbejde). Det kræver dog at ELM har dit cpr-nummer.

Du kan indsende dit cpr. nummer, når du giver en gave via hjemmesiden, eller du kan benytte denne kontaktformular. Alternativt kan du ringe til os på tlf. 5695 9680 og oplyse det.

Faste aftaler

Har du mulighed for det, vil vi opfordre til, at du tegner en fast gave-aftale.
Du kan vælge selv at oprette en fast overførsel i din egen netbank (mrk. den gave eller lign.).
Du kan så selv frit vælge beløbet, hvor ofte og hvor længe overførslen skal løbe.
Du kan også vælge at tegne en fast aftale via betalingsservice. Se nedenstående fil.

Giver du et beløb, der overskrider grænsen for fradrag, eller giver til flere organisationer, kan det være en fordel at tegne et GAVEBREV. Gavebrevet forpligter dig i ti år, men du kan til gengælde trække gaven fra i skat uafhængigt af andre gaver. Kontakt os for mere information, eller læs mere i informationsfolderen herunder.

Testamente

ELM er fritaget for at betale arveafgift, og er taknemmelig for, hvis du ønsker at betænke ELM i dit testamente. Ønsker du information om og evt. hjælp til at medtage ELM i dit testamente, er du velkommen til at kontakte os.

Regnskab

ELM’s samlede årlige udgifter udgør mellem 2,5 og 3 mio kr. ELM er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation ISOBRO og følger deres indsamlingsetiske retningslinjer.

Du kan se det seneste årsregnskab her på siden. Har du spørgsmål til dette kan du kontakte ELM’s sekretariat. Du kan også se det senest vedtagne budget.